Esteu aquí: Inici Revista "Lletres de Terra" Numero 13 liter 13 Lletres de terra participa en El País de los estudiantes, per Maria Outomuro

Lletres de terra participa en El País de los estudiantes, per Maria Outomuro

Cada any des del 2001, el País organitza un programa gratuït de premsa-escola que es desenvolupa en línia i cada curs es transforma en un punt de trobada lúdic-educatiu per al professorat i alumnat del segon cicle de la ESO, Batxillerat i F.P. de grau mig. Aquest any l’equip de redacció de Lletres del Terra ha decidit participar en aquest projecte. Ho van decidir per votació i tots van dir que sí; ja que, d’aquesta manera, podien fer un diari tots plegats i alhora seguir treballant en la revista. Es podia fer un diari digital o un diari en paper, l’equip volia fer les dues coses, però anaven justos de temps i només van poder fer el de paper.

equip redac1
equip redac3

Per muntar el diari havien d’escriure els articles a la web, a un lloc anomenat ‘’Repositori’’ i un cop tots pujats es muntaven les pàgines. Les pàgines s’organitzaven per seccions, ex: medi ambient, societat... i cadascú en va muntar una.

Finalment, el dia 31 d’abril es va aconseguir completar la publicació i entrar dins de concurs.

equip recac2 equip redac4
A l'incici de Lletres de terra  / / /  A l'índex del número